Főoldal Babakocsik
Webshop
Babakelengye
Hírlevél

Térkép

Büszkék vagyunk babakocsi kínálatunkra, mert:
 
közel 100 fajta babakocsi:
 
50 féle újszülött és 50 féle sport babakocsi található kínálatunkban.
     
Babakocsijaink ár-érték arányban kiemelkedőek,
modern vázszerkezetűek,
praktikusak, könnyen kezelhetőek,
valamint szép forma és színvilág jellemző rájuk.
 
Újszülött babakocsi kínálatunkban megtalálhatóak:
terep és városi útviszonyok közé ideális babakocsik,
átfordítható tolókaros klasszikus babakocsik,
travel system rendszerű babakocsik,
2:1-ben és 3:1-ben modellek,
valamint ikerbabakocsik.
 

Amikor babakocsi vásárláson gondolkozol, több dolgot kell figyelemben tartani: a saját szükségleteidet, a baba szükségleteit, és az általános életkörülményeidet.

Olyan babakocsit kell választani, ami megfelel az életstílusodnak. Ha sokszor használod a tömegközlekedési eszközöket, könnyű, egyszerűen összehajtható kocsit kell választani. Ha kevés hely van otthon a tárolásra, kicsire összehajtható kocsira van szükség. Ha sokat utazol autóval, a kocsi összehajtott méreteinek egyeznie kell a csomagtér/utastér méreteivel. Szintén ebben az esetben, meg kell fontolni a multifunkciós kocsi vásárlását, hogy a baba nyugodtan alhasson a kocsiban és az autóban is. Fontos megjegyezni, hogy a babát nem szabad a babakocsiban hagyni 2 órán túl, hacsaknem teljesen lefektethető üléssel rendelkezik.

A kocsi kerekét is fontos meggondolni, a lakókörnyezettől függően, kavicsos, földes terepen fontos hogy a kerekek minél nagyobbak és flexibilisebbek legyenek.

Nagyon fontos hogy a kocsi tulajdonságai megfeleljenek a baba igényeiknek is. Nagyon fontos hogy az újszülötteket csak teljesen vízszintesre fektethető ülésbe szabad fektetni. Érdemes meggondolni azoknak a kocsiknak a vásárlását, amelyeknél az ülés pozíció megfordítható, így figyelhetjük a babát, vagy a baba kifelé is nézhet hogy felfedezze a világot maga körül. Az újszülöttek esetén, fontos átgondolni, hogy hol fog aludni (mózeskosárban, kiságyban stb.) és ehhez megfelelő opciót választunk a babakocsi vásárlásnál is.

Milyen kiegészítőket tudunk vásárolni a babakocsikhoz? Pelenkázó táska: minden szükséges dolog belefér, amire a babának szüksége lesz a nap folyamán, és könnyű tárolni benne. Napvédő: Segít megvédeni a babát az ártalmas napsugaraktól, érdemes olyat választani ami megvéd UVA és UVB sugarak ellen is. Lábzsák: A fázós baba nyűgös baba, ezért érdemes lábzsákot választani a babakocsihoz. Fejtartó párna: A baba fejének extra kényelmet biztosít. Esővédő és szúnyogháló: érdemes vásárolni esővédőt, hogy megvédjük a babát az időjárás viszontagságaitól, és a kellemetlen rovarok ellen védelmet biztosítanak a szúnyoghálók. Játékok: érdemes a babakocsi mellé beszerezni szórakoztató és érdekes játékokat, hogy a baba még jobban évezze az utakat. 

 

Tetejére