Főoldal MárkákBamBam bemutatása
Webshop
Babakelengye
Hírlevél

Reklámmagazin

2017.
Espiro, Baby Design, Bomiko katalógus
2017.
2017.
Chipolino katalógus
2017.
2017.
Lorelli katalógus
2017.
2017.
Nuvita katalógus
2017.
2017.
Jané katalógus
2017.

Térkép

 

A BamBam márka célja, hogy elősegítse a gyermekek fejlődését, felkeltse az érdeklődésüket újszülött kortól egészen óvodás korig.

A BamBam játékok biztosítják a gyermekek szórakozását és örömteli perceket nyújtanak a mindennapokban. A lekerekített formák, élénk színek, vidám dallamok segítenek abban, hogy a kicsik értelmi fejlődése megfelelő ütemben haladjon.

"mindent ki kell próbálni" a BamBam szerint ez a tanulás alapja. Zenés játékaival és rendezőivel fejleszti a gyermekek gondolkodását és problémamegoldó képességük.

A változatos formák, élénk színek, érdekes hangok és anyagok felkeltik a kicsik figyelmét és ösztönzik őket a minél aktívabb mozgásra és koordinációs képességük javítására.

Miért érdemes a BamBam-ot választani?

1. JÓ MINŐSÉGŰ - kiváló minőségű anyagokból készült

2. BIZTONSÁGOS - BPA és ftalátoktól mentes

3. FUNKCIONÁLIS - kategorikus rendszerezés

4. ESZTÉTIKUS - szép játékok, ízléses csomagolás, tökéletes ajándék

BamBam játékok korcsoportonként:

1. Kreatív játékok újszülötteknek: kiságy- és babakocsi tartozékok, pántok. A babák érzékeinek fejlődését a megfelelően kiválasztott figurák, formák, hangok és anyagok segítik elő.

2. Kreatív játékok aktív csecsemőknek 3-6 hónapos korig: csörgők, rágókák, vibráló plüssök. A változatos formák, élénk színek, érdekes hangok felkeltik a kicsik figyelmét és ösztönzik őket a minél aktívabb mozgásra.

3. Oktató játékok kis felfedezőknek 6-12 hónapos korig: aktív bébi játékok, plüssök,  zenei, logikai, ügyességi játékok. A kis felfedezők számára az élet egy nagy kihívás és szórakozás. A BamBam aktív játékai fokozzák a mozgáskoordinációt, a manuális és motorikus készségek fejlődését.

 

A BamBam termékei megtekinthetők: (itt)

 

 

 
 
 
 

 

Tetejére