Főoldal MárkákBamBam bemutatása
Webshop
Babakelengye
Hírlevél

Térkép

 

A BamBam márka célja, hogy elősegítse a gyermekek fejlődését, felkeltse az érdeklődésüket újszülött kortól egészen óvodás korig.

A BamBam játékok biztosítják a gyermekek szórakozását és örömteli perceket nyújtanak a mindennapokban. A lekerekített formák, élénk színek, vidám dallamok segítenek abban, hogy a kicsik értelmi fejlődése megfelelő ütemben haladjon.

"mindent ki kell próbálni" a BamBam szerint ez a tanulás alapja. Zenés játékaival és rendezőivel fejleszti a gyermekek gondolkodását és problémamegoldó képességük.

A változatos formák, élénk színek, érdekes hangok és anyagok felkeltik a kicsik figyelmét és ösztönzik őket a minél aktívabb mozgásra és koordinációs képességük javítására.

Miért érdemes a BamBam-ot választani?

1. JÓ MINŐSÉGŰ - kiváló minőségű anyagokból készült

2. BIZTONSÁGOS - BPA és ftalátoktól mentes

3. FUNKCIONÁLIS - kategorikus rendszerezés

4. ESZTÉTIKUS - szép játékok, ízléses csomagolás, tökéletes ajándék

BamBam játékok korcsoportonként:

1. Kreatív játékok újszülötteknek: kiságy- és babakocsi tartozékok, pántok. A babák érzékeinek fejlődését a megfelelően kiválasztott figurák, formák, hangok és anyagok segítik elő.

2. Kreatív játékok aktív csecsemőknek 3-6 hónapos korig: csörgők, rágókák, vibráló plüssök. A változatos formák, élénk színek, érdekes hangok felkeltik a kicsik figyelmét és ösztönzik őket a minél aktívabb mozgásra.

3. Oktató játékok kis felfedezőknek 6-12 hónapos korig: aktív bébi játékok, plüssök,  zenei, logikai, ügyességi játékok. A kis felfedezők számára az élet egy nagy kihívás és szórakozás. A BamBam aktív játékai fokozzák a mozgáskoordinációt, a manuális és motorikus készségek fejlődését.

 

A BamBam termékei megtekinthetők: (itt)

 

 

 
 
 
 

 

Tetejére