BeSafe Pregnant magzatvédő öv, legyetek biztonságban!
Főoldal MárkákBeSafe bemutatása
Webshop
Babakelengye
Hírlevél

Térkép

BeSafe, légy biztonságban!
 
Skandinávia vezető gyártója, a BeSafe már 20 éve szenvedélyesen kutatja az autóbalesetek körülményeit, és az eredményeik felhasználásával, valamint neves kutatólaborok és orvosok együttműködésével fejlesztik tovább gyermekbiztonsági termékeiket.
A gyermeküléseket szigorú, az előírásoknál 20 százalékkal magasabb követelményeket támasztva tesztelik.
 
Kiemelt szerepet kap a fej védelme és az ülések helytelen bekötését megakadályozó rendszerek fejlesztése annak érdekében, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban utazzon!
Belegondolni is rossz, hogy oldalütközésnél a gyermektől mintegy 20-30 cm-re alakul ki vészhelyzet. A gyermeküléseket önmagában is minősíti az oldalvédelem foka. A BeSafe fejlesztéseinek egyik fő iránya éppen a megnövelt oldal- és fejvédelem, az energia elnyelő ütközési zónák kialakítása, a speciális kagylóhéjak valamint a dupla párnázottság segítségével.
 
 Csúcsminőségű anyagok – tartós és szilárd védelem
 
A BeSafe ülések kizárólag elsődleges felhasználású anyagokból készülnek, mert a gyártási költségek csökkentése céljából alkalmazott újrafelhasznált műanyagok törési mutatói elfogadhatatlanok a szigorú normák szerint működő norvég cég számára.
 
A BeSafe filozófiája – a biztonságra, a kényelemre való törekvés elsődlegessége – a termékekben ölt testet és bennük válik kézzelfogható gyakorlattá a magas szintű elméleti tudás.
 
A BeSafe az előírásoknál gyakoribb és szigorúbb minőség-ellenőrzésnek veti alá termékeit. Évente több mint száz éles ütközési tesztet végez el a gyártósorról leemelt termékeken. A mérési eredményeket a legapróbb részletekig kielemzik és ha kell módosítanak a konstrukción. Olyan nagyhírű intézményekkel működnek együtt, mint a norvég Tryg Trafikk, a svéd Linköping Universitat, a holland TNO, vagy a német ADAC. Az ADAC teszt a legszigorúbb és a legelismertebb teszt, amin jól szerepelni, a legnagyobb rangot jelenti.
 
A BeSafe-nek ez sikerült. 
 
 
 

Tetejére