Főoldal MárkákBeSafe bemutatása
Webshop
Babakelengye
Hírlevél

Reklámmagazin

november-december
Bébi és Tini bababolt magazin
november-december
2018.
Concord katalógus
2018.
2018.
Nuvita katalógus
2018.
2018.
Lorelli katalógus
2018.
2018.
Chipolino katalógus
2018.
2018.
Espiro, Baby Design, Bomiko katalógus
2018.

Térkép

BeSafe, légy biztonságban!
 
Skandinávia vezető gyártója, a BeSafe már 20 éve szenvedélyesen kutatja az autóbalesetek körülményeit, és az eredményeik felhasználásával, valamint neves kutatólaborok és orvosok együttműködésével fejlesztik tovább gyermekbiztonsági termékeiket.
A gyermeküléseket szigorú, az előírásoknál 20 százalékkal magasabb követelményeket támasztva tesztelik.
 
Kiemelt szerepet kap a fej védelme és az ülések helytelen bekötését megakadályozó rendszerek fejlesztése annak érdekében, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban utazzon!
Belegondolni is rossz, hogy oldalütközésnél a gyermektől mintegy 20-30 cm-re alakul ki vészhelyzet. A gyermeküléseket önmagában is minősíti az oldalvédelem foka. A BeSafe fejlesztéseinek egyik fő iránya éppen a megnövelt oldal- és fejvédelem, az energia elnyelő ütközési zónák kialakítása, a speciális kagylóhéjak valamint a dupla párnázottság segítségével.
 
 Csúcsminőségű anyagok – tartós és szilárd védelem
 
A BeSafe ülések kizárólag elsődleges felhasználású anyagokból készülnek, mert a gyártási költségek csökkentése céljából alkalmazott újrafelhasznált műanyagok törési mutatói elfogadhatatlanok a szigorú normák szerint működő norvég cég számára.
 
A BeSafe filozófiája – a biztonságra, a kényelemre való törekvés elsődlegessége – a termékekben ölt testet és bennük válik kézzelfogható gyakorlattá a magas szintű elméleti tudás.
 
A BeSafe az előírásoknál gyakoribb és szigorúbb minőség-ellenőrzésnek veti alá termékeit. Évente több mint száz éles ütközési tesztet végez el a gyártósorról leemelt termékeken. A mérési eredményeket a legapróbb részletekig kielemzik és ha kell módosítanak a konstrukción. Olyan nagyhírű intézményekkel működnek együtt, mint a norvég Tryg Trafikk, a svéd Linköping Universitat, a holland TNO, vagy a német ADAC. Az ADAC teszt a legszigorúbb és a legelismertebb teszt, amin jól szerepelni, a legnagyobb rangot jelenti.
 
A BeSafe-nek ez sikerült. 
 
 
 

Tetejére