Főoldal Használt ruha
Webshop
Babakelengye
Hírlevél

Reklámmagazin

szeptember-október
Bébi és Tini Bababolt magazin
szeptember-október
2017.
Espiro, Baby Design, Bomiko katalógus
2017.
2017.
Chipolino katalógus
2017.
2017.
Lorelli katalógus
2017.
2017.
Nuvita katalógus
2017.
2017.
Jané katalógus
2017.

Térkép

 
KIFOGÁSTALAN ÁLLAPOTÚ, HASZNÁLT LEGO ÉRKEZETT!

 

 

 

 

 

 

Üzletünk bébi-tini új és újszerű gyermekholmik értékesítésével foglalkozik. Édesanyák, nagyikák, nem ritkán apukák hozzák be hozzánk csemetéik kinőtt, de kifogástalan állapotú ruháit, cipőit, a már feleslegessé vált babakocsit,  játékot.

Vevőink keresnek babaszoba berendezéseket (kiságy, pelenkázó, járóka, pihenő- és etetőszék, szőnyeg, falidekorácó, bútor), gondozási-ápolási kellékeket (kád, fellépő, mellszívó, orrszívó, sterilizáló, bili), a gyermekek biztonságát nyújtó termékeket (légzésfigyelő, bébiőr, hordozó, leesés gátló, autós- és kerékpár biztonsági ülés),

Szeretjük, ha a felnövekvő nemzedék egészséges testben-lélekben, ezért forgalmazunk sporteszközöket (kismotor, tricikli, bicikli, szobahinta, homokozó- és kerti játék, gör- és jégkori).

Az értelmi képességek fejlesztése érdekében széles választékban tartunk játékokat (forgó-zenélők, csörgők, kirakók, autók, babák, bábok, kabalák, állatok, dinoszauruszok, memorik, építő- és társasjátékok, hangszerek).  

A sok játék után jó egy kicsit pihenni, lapozgatni egy érdekes könyvet, levetíteni egy diafilmet, megnézni egy DVD-t, esetleg játszani egy számítógépes játékkal. Üzletünkben keresse bátran ezeket a termékeket is.

Mi magunk is rendszeresen járunk nagykereskedésekbe, hogy vevőink mindig elégedetten távozzanak tőlünk. Bármit keresnek gyermeküknek, vegyék fel velünk a kapcsolatot e-mailben, 24 órán belül értesítjük Önöket, tudjuk-e biztosítani igényüket. 

Amennyiben családjuknak van kinőtt, felesleges gyermekholmija, várjuk bizományos értékesítésre. Az újszerű, tiszta, folt- és szakadásmentes szezonnak megfelelő divatos termékeket tudjuk bevenni. Átvétel után tételesen felvezetjük egy átvételi elismervényre, feltüntetve azt az árat, amit értékesítés után kifizetünk a papír ellenében.

Átvétel és kifizetés: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Cím: 4024 Debrecen Kossuth 7-9. udvar Bébi és Tini Bababizományi

Vezetékes szám: 06-52-688-368

Mobil: 06-20-477-0502 (Nemesné Komiszár Anikó)

E-mail: bababoltdebrecen@gmail.com (itt)

Webáruház jellegű honlap: www.bababolt-debrecen.hu

 

                                        

                    

                    

 

Tetejére