Főoldal MárkákJane bemutatása
Webshop
Babakelengye
Hírlevél

Térkép

 

 

 

High-end minőség és kényelem egyenesen Spanyolországból!

 

Köszöntjük a Jané világában! 

Egyszer volt hol nem volt, volt egy cég, amely nagyon közel állt a gyermekek és szüleik világához, amely arra specializálódott, hogy babatermékeket gyártson. Több mint 80 éve, több generáción át élvezhették a Jané termékeket a családok.

A Jané márka ötvözi: 

az innovatív dizájnokat és a funkciók fontosságát 

a minőséggel és biztonsággal, a hagyományossággal és modernitással.

A filozófiánk:

A Jané célja, hogy egészségességben és biztonságban is meghaladja a szabványokat, és a maximálist nyújtsa.

Elkötelezettek vagyunk olyan termékek gyártásában, amely a szülők és gyermekek igényeit is kielégítik. 

 

A cég Barcelonában, 1932-ben dobta piacra az első összecsukható babakocsiját. Azóta sok más fejlesztéssel egészítette ki modelljeit és vezetett be új termékvonalakat is, mint az autósülések, pihenőszékek, elektronikai termékek és etetési kiegészítők.

 

A minőséget folyamatos teszteléssel, vevői ezreinek elégedettségével bizonyítja és dolgozik azon, hogy a kényelem és design párosítása mellett a biztonságot hozza el a családok számára. Saját tesztlaboratóriumukban fokozott bevizsgálás alatt tartják minden terméküket.

 

A Jané-t világszerte, szülők ezrei ismerik és választják. Modern megjelenése, kiemelt biztonsági funkciói, könnyű használhatósága és teljeskörű kényelme lassan 100 éve szolgálja a családokat. Nagy büszkeség számunkra, hogy jelenleg, a mi forgalmazásunkban már Magyarországon is elérhető!

 

         

 

Jane termékek megtekinthetők: (itt)

 

Jané törés tesztek: 

Az autós biztonsági ülések 250 alkalommal vannak tesztelve, mielőtt a piacra kerülnek. Az ütközések 85 kilométer/órával történnek. A kamerarendszer felveszi az ütközéseket, és különös figyelemmel kíséri a bábuk mozgását. Minden bábuba be van építve a saját érzékelője, ami érzékeli a belső és külső sérüléseket. A bábuk igazi gyermekek méreteivel vannak felszerelve, és több méretben léteznek: 9 hónapos, 18 hónapos, 3 éves, 6 éves és 12 éves kornak megfelelő. Ezzel a rendszerrel, és a bábukkal túlhaladjuk az Európai Uniós szabályokat, így garantáljuk a vásárlóinknak a maximális biztonságot. Egy különleges laboratóriumban dolgozunk, amely 2003ban épült, a Gyermekbiztonsági részlegünkben. Minden Jané gyermekülést ebben a laboratóriumban gyártunk és tesztelünk. Ezzel a felszereltséggel az európai piacon levő legbiztonságosabb termékeket tudjuk ajánlani az. 

 

Tetejére