Főoldal MárkákNosiboo bemutatása
Webshop
Babakelengye
Hírlevél

Térkép

 
Nosiboo, a gyermekbarát orrszívó!
 
A Nosiboo két magyar férfi cége, 16 éve designnal és mérnöki termékfejlesztéssel foglalkozik. Az évek alatt a fiatal cégvezetőkből lelkes apukák lettek, és mára szülői tapasztalataik inspirálják őket a Nosiboo termékek megalkotásában. Sorra próbálták a kapható orrszívó készülékeket, de egyik típust sem kedvelték meg. Ez ösztönözte őket egy tökéletes orrszívó megalkotására. A 2 évig tartó termékfejlesztés szakorvosok, designerek és mérnökök bevonásával zajlott, a tesztalanyok sokszor saját gyermekeik voltak. 
 
Egy gyermekbarát orrszívó a gyógyszeres kezelések megelőzésére. A Nosiboo egy elektromos működésű, prémium kategóriás orvostechnikai eszköz, ami kényelmesen, gyorsan, és hatékony távolítja el az orrban pangó váladékot.
A szülői tapasztalatok alapján kialakított barátságos design egy igen erőteljes készüléket takar. A Nosiboo orvostechnikai eszköz minősítésű készülék, amely a legnagyobb javasolt szívóerővel működik. A szívás erőssége csecsemőkortól gyermekkorig ideális értékre állítható.
Az elektromos csatlakoztatás után a készülék egyetlen gombnyomással a beállított értéken szívni kezd. Az orral érintkező Colibri fej magában tartja a felszívott váladékot, ezért a szívócsőről lehúzva pár mozdulattal kitisztítható.
A készülék a szabadalmaztatott Colibri fej rugalmas kialakításának és a gyors, hatékony orrszívásnak köszönhetően nem okoz orrnyálkahártya-irritációt.
 
Legújabb termékük a Nosiboo Colibri szipka, egy szájjal működtethető, praktikus és biztonságos gyermek orrszívó. A mindennapi használat mellett utazások alatt is ideális eszköz, hiszen kompakt, bárhol használható, és szűrőmentes kialakítású.
 
A Nosiboo 2014-ben orvosi eszköz kategóriában elnyerte a világ egyik legrangosabb nemzetközi termékdíját, a Red Dot Design díjat.
 
A Nosiboo orrszívók megtekinthetők: (itt)
A Nosiboo használatáról videó megtekinhető: (itt)

Tetejére