Főoldal MárkákNosiboo bemutatása
Webshop
Babakelengye
Hírlevél

Reklámmagazin

2017.
Espiro, Baby Design, Bomiko katalógus
2017.
2017.
Chipolino katalógus
2017.
2017.
Lorelli katalógus
2017.
2017.
Nuvita katalógus
2017.
2017.
Jané katalógus
2017.

Térkép

 
Nosiboo, a gyermekbarát orrszívó!
 
A Nosiboo két magyar férfi cége, 16 éve designnal és mérnöki termékfejlesztéssel foglalkozik. Az évek alatt a fiatal cégvezetőkből lelkes apukák lettek, és mára szülői tapasztalataik inspirálják őket a Nosiboo termékek megalkotásában. Sorra próbálták a kapható orrszívó készülékeket, de egyik típust sem kedvelték meg. Ez ösztönözte őket egy tökéletes orrszívó megalkotására. A 2 évig tartó termékfejlesztés szakorvosok, designerek és mérnökök bevonásával zajlott, a tesztalanyok sokszor saját gyermekeik voltak. 
 
Egy gyermekbarát orrszívó a gyógyszeres kezelések megelőzésére. A Nosiboo egy elektromos működésű, prémium kategóriás orvostechnikai eszköz, ami kényelmesen, gyorsan, és hatékony távolítja el az orrban pangó váladékot.
A szülői tapasztalatok alapján kialakított barátságos design egy igen erőteljes készüléket takar. A Nosiboo orvostechnikai eszköz minősítésű készülék, amely a legnagyobb javasolt szívóerővel működik. A szívás erőssége csecsemőkortól gyermekkorig ideális értékre állítható.
Az elektromos csatlakoztatás után a készülék egyetlen gombnyomással a beállított értéken szívni kezd. Az orral érintkező Colibri fej magában tartja a felszívott váladékot, ezért a szívócsőről lehúzva pár mozdulattal kitisztítható.
A készülék a szabadalmaztatott Colibri fej rugalmas kialakításának és a gyors, hatékony orrszívásnak köszönhetően nem okoz orrnyálkahártya-irritációt.
 
Legújabb termékük a Nosiboo Colibri szipka, egy szájjal működtethető, praktikus és biztonságos gyermek orrszívó. A mindennapi használat mellett utazások alatt is ideális eszköz, hiszen kompakt, bárhol használható, és szűrőmentes kialakítású.
 
A Nosiboo 2014-ben orvosi eszköz kategóriában elnyerte a világ egyik legrangosabb nemzetközi termékdíját, a Red Dot Design díjat.
 
A Nosiboo orrszívók megtekinthetők: (itt)
A Nosiboo használatáról videó megtekinhető: (itt)

Tetejére